Share mobilne aplikacije, Share program booklet, Share timetable.

FB attend

Disko Zoo presents: Gramophonedzie

10.04.2011 | 00:30

Tube

Pod pseudonimom Gramophonedzie krije se Marko Milićević - prvi srpski diskdžokej, producent i dizajner zvuka koji izdaje za Virgin records. 

Do potpisivanja ovog prestižnog ugovora došao je preko velikog odjeka plesnog hita "Why Don't You", koji ga je lansirao na UK top listu singlova. Dobitnik je i MTV nagrade, a takođe predstavlja i prvog čoveka sa naših prostora koji je dobio privilegiju da bude polaznik Red Bull akademije. Svoju strast za fanki, žive instrumente i intenzivne vokale dosledno primenjuje u dosadašnjim izdanjima, a imao je prilike da nastupa na svetskim festivalima zajedno sa izvođačima kao što su Basement Jaxx, Junior Jack and Bob Sinclar.

POWERED BY

EMC - EXIT music conference

interview

Ova dva (Riva Starr & Gramophonedzie) poznata producenta, DJ-a i vlasnika lejbla odškrinuće nam vrata u svet uspešnog elektronskog muzičara 21. veka.

location

View Share Conference in a larger map
share

Gramophonedzie

Links:
Video:
Related

  twitter:

  News:

  mobilne aplikacije

  Share by Day
  Powered by

  Share By Night
  With

  SHARE by Night with Tuborg intenzivnim DJ programom i živim nastupima ujedinjuje scenu beogradskih klubova u zajednički festivalski duh.

  SHARE by Day Jedinstvena edukativna platforma koja predstavlja nove forme društvenog aktivizma i promoviše sadržaje iz polja interneta, novih medija i muzike.

  Share
  Media Partners

  partners